Forskjellig

Hvis du klikker på bildene, blir de større.


rosefotografi

Vakkert fotografi av en rose, med paspartout, glass og sort treramme. Mål: 30 x 40 cm (A3). Pris: 750 NOK + porto.blind klokke ARSA braille  

ARSA braille klokke. Denne er veldig fin hvis man er svaksynt eller blind. ARSA er et eksklusivt sveitsisk merke. ARSA hevder at alle deres ur er håndlagde.
Grunderen av ARSA het Auguste Reymond. Pris: 4 600 NOK + porto.   

2 typer sovemasker,- briller. De rosa (har også med blekt gull) har strikk bak og er myk og behagelig å ha på. De sorte har borrelås. Disse er meget behagelige å ha på, fordi de er myke og formstøpte, slik at de ikke presser på øynene. De er en del tykkere enn de andre, og det følger med et sett ørepropper.
De rosa koster kr 80 inkl frakt. De sorte koster kr 110 inkl frakt   

Flott koksbøtte / potteskjuler. Bøtta er kjempefin som dekorasjon i seg selv. Den er laget i kobber, messing og porselen. Høyde uten hank: 26 cm.
Åpning: 23 cm.
Selges for kr. 990 + evt frakt. Kan også hentes i Oslo og i Svarstad.   

Et utsøkt halskjede i gult-, hvitt- og rosegull, 14 karat. Dekorativ og sikker lås. Kjedet er 41 cm langt og veier 29,22 gram. Tykkelse: 2,5 mm, bredde: 8 mm.
Selges for kr 12500 + evt. frakt. Kan også hentes i Oslo eller i Svarstad. Besiktigelse kan avtales, jeg oppbevarer ikke smykket hjemme.

Pen ankellenke i 14 karat gull. Stavene er polert, slik at det er fint skinn i dem. Vekt: 5,56 gram. Bredde: 4,1 mm, lengde:  27 cm.
Selges for kr 1850 + evt. frakt. Kan også hentes i Oslo eller i Svarstad. Besiktigelse kan avtales, jeg oppbevarer ikke smykket hjemme.

Et nydellig lite serveringsbrett som måler 34 cm fra hank til hank og 21 cm den andre veien. Håndbrodert på gyllent beige silkestoff, med glass over.
Brettet har noen bruksspor i rammen. Selges for kr 300 + evt frakt. Det kan også hentes i Oslo eller i Svarstad.

Et flott bilde, koldnål, av Dagfinn Knudsen. Bildet er nr 51 i en serie på 70. Det er laget i 1986.
Selve bildet måler 49 x 29 cm. Med passpartout og sølv ramme, måler det 69 x 47 cm.

Kunstneren, Dagfinn Knudsen har virket i flere tiår og har mange beundrere. Jeg er en av dem. Hvorfor jeg legger dette bildet ut for salg, er at det begynner å bli trangt hos meg - og jeg har selvsagt flere bilder av ham.

Selges for kr 5000 + evt frakt. Det kan også hentes i Svarstad.

Parfymebeholder, atomiseur. Denne beholderen er kjempefin å ha i sminkepungen, liten og lett som den er, 8 cm lang. Det er enkelt å fylle på parfyme fra en større flaske som du oppbevarer hjemme.
I butikker koster tilsvarende beholder kr 150. Min koster kr 70, inkl. frakt.

Stort engelsk serveringsfat i blikk. Målene er: 51 x 18,5 cm. Fargerikt, dekorert med blomster og gull. Selges for kr 300 + evt frakt. Fatet kan også hentes i Svarstad.Hjem